Rustig genieten    Aangename omgeving    Ontspannen aan zee    Gans het jaar open
Park Atlantis is een vakantiepark, gelegen in De Haan, aan de Belgische kust, in een 10 ha groot park en op wandelafstand van de zee en dit midden in één van de mooiste streken van de Belgische kust.

Een oase van groen en rust op 800 m van de Noordzee met zijn zacht aflopend en natuurlijk zandstrand. De aansluitende duinenrij is beschermd en omringd door een verzorgd wandelgebied van 150 ha.

Kleine wondermooie en schilderachtige polderdorpjes bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het vakantiepark bevindt zich op slechts 10 km van Oostende en Blankenberge en 20 km van Brugge, het “Venetië” van het Noorden.

Park Atlantis is gemakkelijk te bereiken, per auto, via de afrit 6 van de E40 of via de kusttram, die stopt bij de voetgangersbrug in Vosseslag.
park atlantis wandelen aan zee

park atlantis de haan Het park is volledig omheind en is in uitermate geschikt voor familiale vakanties en groepen. Er is een voetgangersbrug, die u veilig naar het aflopende strand brengt. Het gekende golfterrein van De Haan ligt in de onmiddellijke omgeving. Het centrum van De Haan is te voet bereikbaar via een aangenaam wandelpad in de duinen of met de kusttram. Hier vindt u nog de onvervalste vakantiesfeer met villawijken in een Belle-Epoque stijl, een leuke wandeldijk, onmetelijk veel groen en een gedistingeerd karakter.


De Haan heeft de mooiste wandeldijk aan de Belgische kust, zonder hoogbouw; een groene long, dank zij de beschermde duinen en verder alle ingrediënten voor een geslaagde en stijlvolle vakantie.

Het aanbod aan sport en recreatie infrastructuur is zeer uitgebreid en is verdeeld over 3 centra in de stad.

De uitstekende zwembaden van de steden De Haan en Bredene worden druk bezocht door de gasten van Park Atlantis®. De inkomprijzen zijn zeer competitief. U vindt er eveneens nog tal van andere activiteiten. We verwijzen hiervoor naar de respectievelijke websites.

Vanuit de centrale ligging kunnen mooie uitstappen worden gemaakt naar de polderdorpen Klemkerke en Vlissegem, met hun schilderachtige dorpskern, naar het middeleeuwse Brugge met zijn koets- en boottochten, de pretparken zoals het Boudewijnpark, Bellewaerde en Plopsaland, de Oostendse haven en waarom niet …. een dagje Londen.


Op het park bevinden zich 3 (vernieuwde) tennisvelden (u kunt er gratis tennissen met uw eigen materiaal), voetbal, volleybal en basketbalterreinen. We beschikken tevens over 2 petanquevelden en er is een minigolf.

Het park zelf nodigt uit om te wandelen en heeft verschillende mooie hoekjes.

De beschermde duinen beschikken over speciale wandelroutes en routes voor ruiters. Er is een informatiekantoor van de gemeente vlak aan de voetgangersbrug die zich bevindt op de weg naar het strand.
park atlantis golf
park atlantis tennis

park atlantis bos In de buurt van Park Atlantis zijn er voldoende inkoop-mogelijkheden. Er zijn een drietal restaurants, die voorzien in dagschotels.

De infrastructuur in ieder appartement is meer dan voldoende om een maaltijd te bereiden.


Tijdens de zomerperiode worden er speciale evenementen georganiseerd zoals de Vosseslagse feesten.

De gemeente De Haan geeft ieder jaar een evenementen-kalender uit, die gratis kan worden verkregen aan de infokiosk gelegen aan de voetgangersbrug.

PARK ATLANTIS : een vakantiepark voor alle seizoenen!
ligging verblijf contact routeplanner