Verzorgde appartementen      Ruim Aanbod      Vernieuwde standaard
U verblijft in gezellige appartementen van het type Orchidee, Acacia (2 t/m 4 personen) of Dahlia (4 t/m 8 personen). Verschillende appartementen bevinden zich naast of dicht bij elkaar, zodat mogelijkheden beschikbaar zijn voor gezinnen met grote kinderen en groepen.

Ieder appartement beschikt over een zonneterras, aparte slaapkamer (twee in Dahlia), aparte badkamer (2 in Dahlia), keuken en living (gecombineerd in Acacia en Orchidee). Daarnaast beschikken we nog over appartementen met een aparte tuin. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een aparte kamer te huren op de tweede verdieping.

Er is eveneens voorzien in een parkeerplaats (2 voor Dahlia).

De appartementen zijn uitgerust met een elektronisch slot met variabele code, zodat u snel uw appartement kunt betrekken. U hebt geen last van wachttijden in de receptie, noch bent u gebonden aan de openingsuren.

Onze appartementen in Acacia, Orchidee en Dahlia volgen uitsluitend de vernieuwde standaard en beschikken over een uitgebreide inventaris.

Deze standaard in Acacia en Orchidee onderscheidt zich door de grotere keuken met combi-3 microgolf en halogeen verlichting. Er is een TV met video en stereo installatie van goede kwaliteit beschikbaar. De vloer is voorzien van tegels voor een betere hygiëne. Er is een bijkomende zetel met uplighter. Haardroger, tafelgrill, kruimeldief, strijkplank en stoomstrijkijzer,… enz zijn enkel beschikbaar indien u voor deze standaard kiest.

In Dahlia gaan we nog verder: hier beschikt u bijkomend over een grotere TV met video en DVD speler, er is een elektrische BBQ aanwezig. De keuken is volledig vernieuwd en voorzien van een vaatwasser en naast een combi 3 microgolf is er een kleine traditionele oven.

park atlantis gebouw acacia

park atlantis de haan gebouw dahlia

park atlantis - badkamer acacia Type Orchidee / Acacia:

In beide residenties kunnen we u gelijkvloer appartementen aanbieden met de vernieuwde standaard, die goed gelegen zijn.

Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 m2 en beschikken over een woonkamer, een vernieuwde badkamer en een slaapkamer met dubbel bed.

De appartementen beschikken over een vernieuwde keuken met microgolf, een TV met video; op de vloer bevindt zich laminaat van goede kwaliteit.

De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed voor 2 personen (140 cm). De inrichting is functioneel en heeft een gezellige binnenverlichting gezien de beschikbaarheid van uplighters. Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en dit is gratis.

De voorraadlijst omvat een huisraad voor 6 personen en heeft vele extra’s zoals strijkplank en strijkijzer met stoom (er bevindt zich een wasserette in het centrum van De Haan), donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, elektrische koffiezet, tafelgrill, waterkoker, elektrische fruitpers, enz.

De parkeerplaats is inbegrepen in de prijs.

park atlantis - acacia studio park atlantis slaapkamer

Type Dahlia:

Voor velen is residentie Dahlia de meest charmante residentie. Deze residentie is gebouwd in de typische “cottage” stijl, typerend voor de gebouwen in De Haan.

Bovendien zorgt de gezellige binnentuin voor een aparte sfeer en geeft deze een bijkomende bescherming bij winderig weer.

De appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 m2 en omvatten naast de keuken, geschikt voor 8 personen, over een ruime living van 25 m2, met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed van 140 cm is ingebouwd. Er is een eerste slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm en een tweede slaapkamer met twee stapelbedden, geschikt voor 4 personen. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel. Er kan een gezellige binnenverlichting worden gecreëerd, dank zij het gebruik uplighters en onrechtstreekse verlichting.

De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook hier zijn er extra’s zoals vaatwasser (beschikbaar in alle types van Dahlia), een grotere TV met video en DVD speler, een stereo installatie van goede kwaliteit en met aparte boxen, een tafelgrill, een elektrische BBQ, een strijkplank met strijkijzer met stoom, een kruimeldief, een haardroger, …

Het appartement wordt verhuurd met twee parkeerplaatsen. Ook hier zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

De hoekappartementen beschikken naast het terras op de gezellige binnenkoer, over een ruime tuin, die volledig privé is en die naar het zuiden is gericht. Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen, die over een aparte slaapkamer en badkamer wensen te beschikken en die bereid zijn om de overige ruimten te delen. Aldus is Dahlia ook een zeer economische formule.

Er is een mogelijkheid om een bijkomende studio met aparte living, toilet en lavabo voor maximaal twee personen te huren op de tweede verdieping en dit aan zeer gunstige voorwaarden.

Gedurende de maanden juli en augustus verhuren we per week van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten kunt u gerust een weekend boeken van vrijdagavond tot zondagavond.
park atlantis keuken dahlia

park atlantis hoektuintje

park atlantis binnentuin residentie dahlia

PARK ATLANTIS : een vakantiepark voor alle seizoenen!
ligging verblijf contact routeplanner