home
Plaats hier uw mening!
English Français Deutsch
 
Dahlia

nl

nl

nl

nl

duinen

 
Berichtje toevoegen
 
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Naam
Bijdrage
Hanne
Plaats :
09 maart 2021
Acacia residentie - aangenaam verblijf in vernieuw appartement
We waren aangenaam verrast toen we een vernieuwd gelijkvloer appartement toegewezen kregen in de Acacia residentie, met mooie ruime zetel, om te vormen tot een dubbel bed, vernieuwde badkamer en zeer goed uitgeruste keuken. We hebben genoten van ons verblijf en de mooie omgeving. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar.
Paula
Plaats :
25 november 2020
Acacia A009: proper appartement, goed uitgerust, dicht aan het strand
Het appartement Acacia A009 is gelegen op de begane grond, waardoor je kan beschikken over een groter terras (in plaats van een piep klein balkontje). Bovendien raakt dit terras aan een mooi open tuintje. Naast het mooie uitzicht is zo een mooie tuin ook ideaal voor de hond. Dit appartement was recentelijk vernieuwd en werd proper opgeleverd. De uitrusting is voorbeeldig. In de prijs is een parkeerplaats inbegrepen evenals enkele sportieve activiteiten. De ligging is op wandelafstand van het strand en onderweg zijn enkele restaurants, een bakker met broodautomaat, een buurtwinkel... Zeer geschikt voor een rustige vakantie met jonge kinderen.
Paula
Plaats :
26 oktober 2020
Dahlia D014: Goed uitgerust en proper appartement, dicht aan het strand gelegen
Het appartement Dahlia D014 was gelegen op de begane grond wat ik een voordeel vond. Er lag een mooi tuintje voor ons terras en dit was handig want we hadden ons hondje meegebracht. Het appartement werd proper opgeleverd en is voorbeeldig uitgerust (o.a. zeer uitgebreide keuken met alle toestellen die nodig zijn). We hadden een gratis parkeerplaats. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid (brandblusser, branddetector,..). In de buurt zijn enkele restaurants, bakker met broodautomaat, buurtwinkel... De ligging is zeer goed want je bent dicht bij het strand en de kusttram. Er zijn vele mogelijkheden om iets te gaan bezichtigen. De prijs valt zeker mee. We komen zeker nog eens terug
Ann Druyts
Plaats : Deurne
22 september 2020
Vakantie
Geweldige week gehad aan de zee, veel sport activiteiten, goede bungalows. Vriendelijke mensen die ons hielpen.
Mike Van Wemmel
Plaats : hoeilaart
20 september 2020
geweldige service! top locatie
wij zijn opweg terug naar huis na een weekendje “uitwaaien “aan zee! de accomodaties en het domein hebben alles om weer met opgelanden batterijtjes terug naar huis te trekken! ook onze viervoeter van 4 maandjes vondt het de max! het was tevens ook zijn eerste kennismaking met de “grote plas”😉 wij willen in het bijzonder de concierge Andy bedanken voor zijn goede zorgen en zijn uitstekende service!!! wij komen zeker terug!!! tot binnenkort! Emily, Carine, Mike en Ubbe(🐶)
  Deze pagina : 1 - 5     Volgende
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Privacy- en gebruiksvoorwaarden